flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Встановлення тимчасових обмежень та посилення заходів щодо запобігання поширенню вірусу COVID-19

07 грудня 2020, 15:47

У зв’язку з збільшенням захворюваності серед працівників Щорського районного суду та офіційним підтвердженням у декількох працівників позитивного результату тесту на вірус COVID-19, у суді посилюються заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворюваності серед працівників та відвідувачів суду.

Просимо громадян поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та утриматися від відвідування суду, від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності сторін.

Пропонуємо скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду  за допомогою поштового зв’язку або ж електронною поштою.

За бажанням, учасники по справах можуть подавати заяви про розгляд справ без їх участі, або проведення судового засідання в режимі відеоконференції, які надсилати на електронну адресу суду inbox@sh.cn.court.gov.ua.

Також подати заяву чи інше звернення до суду можливо через поштову скриньку суду, яка розміщена у фойє  приміщення суду.

Отримати будь – яку інформацію з приводу стану розгляду справи можна на сайті Щорського районного суду Чернігівської області або в телефонному режимі (2-10-66 канцелярія суду, 2-16-80 секретарі с/з).

Просимо поставитись з розумінням до встановлених тимчасових обмежень.