flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У лютому місяці 2015 року проведено щорічну оцінку виконання державними службовціями Щорського районного суду Чернігівської області покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи у 2014 році.

16 березня 2015, 14:32

З метою підвищення ефективності діяльності державних службовців Щорського районного суду Чернігівської області, контролю за проходженням ними державної служби, перевірки якості виконання покладених на них посадових обов’язків у лютому місяці 2015 року у суді проведено щорічне оцінювання роботи державних службовців.

Щорічне оцінювання проведено у відповідності до Загального порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань, затвердженого наказом Головдержслужби від 31.10.2003 р. №122, зі змінами внесеними наказом Головдержслужби від 04.11.2009 р. №326 та Порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них завдань і обов’язків у Щорському районному суді Чернігівської області, затвердженого наказом керівника апарату Щорського районного суду Чернігівської області від 01 лютого 2013 року № 1.   

Усього щорічному оцінюванню виконання державними службовцями апарату Щорського районного суду Чернігівської області, покладених на них завдань та обов’язків за підсумками роботи у 2014 р. підлягало 15 державних службовців.

 За результатами щорічного оцінювання 12 державних службовців отримали підсумкову оцінку- «добре», 3 державних службовців – «високу».

Звіт за результатами проведеної щорічної оцінки виконання державними службовцями Щорського районного суду Чернігівської області покладених на них обов’язків і завдань у встановлені терміни направлено до територіального управління Державної судової адміністрації України у Чернігівській області.