flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у відеозасіданні

05 серпня 2024, 13:51

З 1 жовтня 2022 року вхід користувачів до підсистеми відеоконференцзв’язку відбувається виключно через Електронний кабінет Електронного суду (п.18, 45, 49 Положення про порядок функціонування окремих підсистем Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи).

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції Вас буде перенаправлено до Електронного кабінету Електронного суд cabinet.court.gov.ua (пункт меню «Відеозв’язок» в панелі ліворуч).

Увага!

Заява щодо участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції подається до відповідного суду не пізніше ніж за п’ять днів до судового засідання в порядку, визначеному процесуальним законодавством.

Ви вперше звертаєтесь до cabinet.court.gov.ua?

Тоді Вам потрібно мати кваліфікований електронний підпис (КЕП) та зареєструватися. Слідуйте інструкціям сервісу.

Звертаємо увагу, якщо Ви вже були зареєстровані на vkz.court.gov.ua, для входу в свій профіль підсистеми відеоконференцзв’язку через Електронний кабінет Електронного суду при реєстрації потрібно вказати ту ж електронну адресу, від якою ви зареєстровані в підсистемі відеоконференцзв’язку.

Вже користувач cabinet.court.gov.ua?

Здійсніть «Вхід» на сайт Електронного суду cabinet.court.gov.ua за допомогою КЕП та виберіть в панелі ліворуч пункт меню «Відеозв’язок». Вас буде перенаправлено на підсистему відеоконфернцзв’язку до розділу «Судові засідання (Відеоконференція)».

Якщо потрібна конференція ще не розпочалася, очікуйте на запрошення від Організатора на цій сторінці.

Якщо триває конференція, в якій Ви приймаєте участь, знайдіть її в переліку та натисніть кнопку "Увійти до конференції".