flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Запроваджено цілодобову охорону судовою міліцією «Грифон»

11 вересня 2013, 12:01

Безпека суддів є однією з основних гарантій їх незалежності та недоторканності. Найбільш ефективними засобами по виконанню завдань пов’язаних із забезпеченням безпеки суддів працівників суду, а також збереження майна та охорони приміщень судових установ, являється активна діяльність спеціального підрозділу судової міліції «Грифон».

З 19 серпня 2013 року в приміщенні Щорського районного суду Чернігівської області запроваджено цілодобову охорону судовою міліцією «Грифон».

Тому адміністрація Щорського районного суду нагадує громадянам, працівникам підприємств, установ, організацій, інших осіб, які не є працівниками суду, що 

пропуск осіб, що прибули до суду, до приміщень суду здійснюється на підставі документу, що посвідчує особу (особистого внутрішнього чи закордонного паспорту, службового посвідчення, водійського чи пенсійного посвідчення, інший офіційний документ, що містить фотокартку особи та гербову печатку установи, що видала такий документ) та після занесення працівниками СП СМ «Грифон» даних щодо прибувших осіб до журналу відвідувачів.