flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

27 серпня 2018 року в Щорському районному суді Чернігівської області спільно з Сновським РВ ДВС відбувся круглий стіл

29 серпня 2018, 08:22

27 серпня 2018 року в Щорському   районному   суді  Чернігівської області спільно з Сновським  районним  відділом  ДВС відбувся круглий стіл  на тему: «  Формування практики та узгодження питань притягнення боржника до адміністративної відповідальності за несплату аліментів у вигляді суспільно корисних робіт та притягнення боржника до кримінальної відповідальності за злісне ухилення від відбування адміністративного стягнення».

Участь у круглому столі взяли голова Щорського районного суду Чернігівської області Шаповал З.О., в.о. начальника Сновського  районного  відділу  ДВС Осауленко О.М., старший державний виконавець Малишенко В.І., помічник голови Щорського районного суду Чернігівської області Ковтун О.О., прес – секретар Харченко І.О.

 Захід проведено з метою налагодження роботи між Щорським    районним    судом   Чернігівської області та Сновським  районним  відділом  ДВС, формування практики та узгодження питань притягнення боржника до адміністративної відповідальності за несплату аліментів у вигляді суспільно корисних робіт та притягнення боржника до кримінальної відповідальності за злісне ухилення від адміністративного стягнення, а також обговорення інших новацій чинного законодавства.

В ході спільної наради присутні обговорили проблемні питання, що виникають під час примусового виконання рішень до боржника, який не сплачує аліменти та розглянуто шляхи їх вирішення.

Прес – секретар   суду